duminică, 5 martie 2017

Ce oferte de pret gasim la biletele spre Viena


        Zborurile din capitala Romaniei, Bucuresti, spre Viena sunt disponibile de pe Aeroportul international Henri Coanda aflat la aproximativ 16 kilometri de centrul Bucurestiului pe strada 224 E-Calea Bucurestilor,Otopeni.

       Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului ,30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.

    Viena, capitala Austriei, este un centru comercial si cultural major in Europa centrala , si zborurile catre Viena ajung la un aeroport modern localizat in centrul orasului cu o buna conexiune cu orasul si imprejurimile acestuia. In acest oras veti putea observa o arhitectura deosebita, puteti vizita locuri istorice , si de asemena Viena este gazda multor concerte care v-ar putea interesa.Printre atractiile turistice putem enumera Catredala Sfantul Stefan(denumita de catre austrieci si Stephansdom),datand din secolul 13, Palatul Hofburg , Palatul Schonbrunn , un fost palat al familiei imperiale ce a servit din secolul al 18-lea pana in 1918 drept resedinta a Casei de Hasburg, palat in care a locuit si Napoleon Bonaparte.

     Daca simtiti nevoia sa evadati un pic din tumultul realitatii de zi cu zi si vreti sa va relaxati puteti vizita Parcul Prater,care este un parc de distractii urias , ce este utilizat de vienezi drept principal loc de relaxare.

    De asemena exista aici peste 100 de muzee de arta care impreuna atrag peste opt milioane de turisti anual,cele mai cunoscute fiind Albertina,Belvedere si Muzeul Leopold fiecare in parte atragand un sfert de milion de vizitatori anual.

    Fie ca doriti sa sa vizitati atractiile orasului, fie ca doriti sa va relaxati, Viena este o alegere buna si la un pret accesibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu