duminică, 12 martie 2017

Cat mai costa un proiect de instalatii electrice si ce firme ni-l pot face


Oricine isi doreste sa se bucure de o locuinta noua, moderna, personalizata pana la cele mai mici detalii si in care fiecare lucru este bine pus la punct. Insa pana sa se ajunga aici este nevoie de parcurgerea mai multor etape, printre care si apelarea la serviciul de proiectare al instalatiilor electrice. Un astfel de plan trebuie sa includa mai multe elemente, care, de regula, se adapteaza dupa preferintele proprietarilor intrucat acestia isi doresc ca totul sa fie personalizat.

Diferiti pasi
 
 

Asadar, totul incepe prin impartirea camerelor pe destinatia lor, adica in sufragerie totul trebuie sa fie intr-un anumit fel, in dormitor exista alte cerinte, iar in bucatarie diferite preferinte, motiv pentru care nimic nu este identic. Chiar si simpla alegere a corpurilor de iluminat implica mai multe date, incepand de la destinatia incaperii, la tipul si numarul optiunilor pentru care s-a optat, de unde vor fi acestea alimentate, distanta de la podea pana la locul instalarii, locul unde se va monta intrerupatorul in cazul in care exista, dar si cantitatea si calitatea de lumina care se doreste, deoarece exista o multime de solutii si in acest sens.

Adaptare

La serviciul de proiectare al instalatiilor electrice nu trebuie sa apeleze doar cei care se bucura de locuinte noi, ci si cei care traiesc in unele mai vechi, deoarece in cazul lor reteaua invechita trebuie adaptata la tendintele vremii. Pentru majoritatea blocurilor sau caselor ridicate inainte de anii 2000, in majoritatea situatiilor retelele sunt vechi, pentru ca erau adaptate la acea vreme, cand consumul de energie era mult mai scazut si nu existau atat de mult dispozitive intr-o locuinta. In schimb, folosirea acelor retele vechi in ziua de azi poate atrage mai multe probleme, deoarece oricand pot fi suprasolicitate si ceda, motiv pentru care cel mai mic scurt circuit poate fi o problema foarte serioasa, asa ca acestea trebuie adaptate de catre specialisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu