sâmbătă, 22 iulie 2017

Stick-urile de ultima generatie se folosesc in spionaj

Gadgeturile pe care le au la dispozitie personajele principale din filmele cu spioni sunt astazi accesibile pentru toata lumea intrucat preturile sunt tot mai scazute. Asadar, exista o multime de dispozitive disponibile in mai multe forme, motiv pentru care niciodata nu trebuie sa lipseasca un stick spion iUni.

Usor de folosit

Acesta este foarte usor de folosit, discret, datorita dimesiunilor sale modeste, iar prin simpla apasare a unui buton se activeaza pentru a inregistra audio – video. In restul timpului poate fi folosit pe post de stick USB obisnuit, iar capacitatea bateriei este mai mult decat suficinta, oferind posibilitatea de a inregistra audio chiar si pana la 18 ore, iar memoria ocupata va fi de numai 1.5 GB. Pentru ca este un obiect aparent obisnuit, acesta nu va da niciodata de banuit, iar pentru a se activa se apasa un simplu buton, in timp ce inainte de terminarea bateriei sau a memoriei, fisierele sunt salvate automat, pentru a nu exista riscul de a se pierde.

Preturi accesibile

Preturile pentru un stick spion iUni variaza in functie de modelul acestora, insa toate sunt prietenoase cu buzunarele noastre, motiv pentru care oricine are posibilitatea de a avea in colectie un astfel de dispozitiv.

Unde gasesc?


Chiar daca in magazine sunt disponibile mai multe propuneri, este mult mai simplu pentru oricine sa apeleze la iUni intrucat totul se desfasoara online, in cel mai scurt timp, din confortul propriei locuinte. Pe langa preturile bune, sunt propuse o multime de oferte si promotii, care fac ca gadgeturile sa fie mult mai atractive, insa clientii beneficiaza si de transport gratuit prin curier la fiecare comanda plasata pe site in valoare de minim 499 de lei. Totusi, acestia au si ocazia de a testa produsele inainte de a le achizitiona in cadrul showroom-ului iUni din sectorul 3 din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu