miercuri, 19 iulie 2017

Firmele de ciclism se promoveaza si pe internet

In ziua de azi internetul reprezinta poate una dintre cele mai importante surse de informare, motiv pentru care orice companie trebuie sa aiba acces la un public numeros pentru a se bucura de cat mai multi potentiali clienti. Cu alte cuvinte, cu cat apar pe o pozitie superioara la cautarile pe Google, cu atat numarul utilizatorilor ce acceseaza site-ul creste. Exista diferite solutii pentru a obtine performante in acest sens, iar una dintre cele mai simple este inscrierea in cataloagele de afaceri precum cel propus de WallBiz.

Mai simplu pentru toata lumea

In primul rand este mult mai usor pentru clienti intrucat acestia au acces intr-un singur loc la nenumarate companii, indiferent ca este vorba despre firme ciclism la WallBiz, fie de altele din domenii variate, iar pe aceasta cale este mult mai usor sa ii aleaga pe cei mai buni. In al doilea rand este mai usor si pentru companii intrucat acestea sunt mai vizibile in fata potentialilor clienti, dar si parteneri, furnizori sau chiar investitori. Cu alte cuvinte, se creeaza o legatura stransa pe ambele parti, care este mult mai simplu de urmarit, iar orice companie inscrisa are numai de castigat.

Preturi accesibile


Un avantaj foarte important este reprezentat de faptul ca sistemul poate fi testat gratuit in primele 30 de zile, iar daca utilizatorii sunt multumiti de rezultate, acestia au ocazia de a alege dintre alte cateva pachete foarte atragatoare. Cel mai accesibil din punct de vedere financiar este pachetul de 150 de lei, ce presupune ca datele sa fie afisate pentru 90 de zile, fie se poate alege urmatorul, de 250 de lei pentru 180 de zile. In schimb, cele mai bune rezultate sunt obtinute daca se alege pachetul de 360 de zile pentru numai 450 de lei intrucat performantele vor fi vizibile pe tot parcursul anului si ulterior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu