vineri, 17 februarie 2017

Merita sa te duci intr-un sejur in Skiathos in 2017

Skiathos este o destinatie ideala pentru un sejur in 2017, oferind numeroase oportunitati pentru toate tipurile de turisti. In primul rand acestia au la dispozitie numeroase mijloace de transport care sa le faca sederea mult mai confortabila, fiind foarte usor sa ajunga dintr-o parte in alta, insa nici conditiile de acomodare nu sunt de neglijat, acestea fiind pentru toate preferintele. Nu in ultimul rand, preturile pentru un sejur Skiathos in 2017 sunt foarte bune, accesibile pentru toate buzunarele.




Atrium

Turistii care se cazeaza in acest resort de 4 stele vor simti pe pielea lor ce inseamna modernul combinat cu traditionalul grecesc, in timp ce printre cele mai importante facilitati se numara doua piscine, baruri, restaurante, cluburi, insa si posibilitatea de a servi micul dejun pe plaja sau multe alte bunatati specifice Greciei.

Orasul

Turistii care aleg un sejur Skiathos in 2017 au ocazia de vizita un oras plin de istorie, cu biserici faimoase precum Trei Ierarhi, insa si sa se plimbe prin piete mici sau gradini pline de verdeata. De asemenea, in Skiathos sunt organizate si o multime de festivaluri si evenimente importante, in timp ce oaspetii nu trebuie sa rateze muzeele de arta, de istorie, muzeul textil si nu numai. Mai mult, nu trebuie omisa nici diversitatea de cafenele si restaurante, pentru toate gusturile.




Evangelistrias

Aceasta reprezinta prima manastire din Skiathos, a fost construita in secolul al 18-lea si se afla la mica distanta de cele mai importante puncte ale orasului. Tot aici se gaseste si un muzeu de mici dimensiuni unde sunt expuse documente si fotografii ce atesta istoria bogata a regiunii, incepand de la razboaiele balcanile si pana la cele mai noi timpuri.

Kastro

In partea nordica se regaseste prima asezare a insulei, Kastro, cea care a rezistat in fata piratilor de-a lungul istoriei si care a fost fortificata in secolul al 16-lea. Cu toate acestea, orasul a fost abandonat in 1830 in favoarea celui actual, astfel ca astazi turistii au ocazia de a vizita numeroase ruine si cladiri  vechi abandonate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu